​Kloakarbejde på Sjælland

Som husejer er det dit ansvar, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt. Her står vi som autoriseret kloakfirma klar med vores ekspertise. Vores firma Rene Korsholm Nielsen tilbyder en skræddersyet serviceaftale, der passer til dit behov. En fast serviceaftale er den sikreste måde at undgå dyre skader på afløb, kloakledninger, brønde og renseanlæg.

​​

René Korsholm Nielsen udfører alt inden for kloakarbejde på Sjælland og øerne.

Opdager du en skade på kloaknettet, er vi altid parat til at tage hånd om problemet, så du undgår, at skaderne fører til f.eks. rotteproblemer, fugt- og lugtgener og oversvømmelser.​

I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker: Hold dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan stoppe afløbssystemet. Rens jævnligt tagrender for blade og rengør jævnligt gulvafløbene grundigt.

Vi har erfaring med etablering af helt nyt kloaksystem ved nybyggeri, nedsætning af diverse brønde store som små, omlægning af gl. kloakssytem til nyt osv.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud om fast kloakarbejde, så ring til os

55 39 53 21 / 20 85 53 20​.​

+ 20 års erfaring​

​Vi har mange års erfaring

​Medlem af garantiordning

​Vi er medlem af Dansk Byggeri

​VEluddannet stab

​Vi ansætter kun de bedste

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til os direkte her, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker, at modtage et tilbud. Udfyld venligst formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt