Tlf.: 20 85 53 20   |   E-mail: info@rene-korsholm-nielsen.dk

​Diamantboring i alle tykkelser og emner

Har du brug for hjælp til diamantboring? Hos Rene Korsholm Nielsen kan vi være behjælpelige med diamantskæring. Vores virksomhed er beliggende i Vordingborg, men vi udfører diamantboring overalt i Næstved og på hele Sjælland samt de omkringliggende øer såsom Lolland Falster. 

Vi råder over noget af branchens mest avancerede værktøj til diamantboring, hvilket betyder, at vi kan udføre boring af huller i stort set ubegrænset diameter, og tykkelsen af emnet er derfor stort set ligegyldigt for os.

Vi er specialister inden for diamantboring og -skæring

Ud over vi råder over avanceret værktøj, udfører vi altid vores opgaver med stor præcision, og det er disse to parametre, der resulterer i den høje kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Ud over det har vi stor erfaring inden for dette felt, hvorfor der nærmest ikke er den opgave, vi ikke har set før.​

Skal du således bruge en erfaren specialist, når det kommer til diamantboring, er vi de helt rette at kontakte. Alle vores medarbejdere er yderst kompetente, og det er netop deres håndværksmæssige dygtighed og mangeårige erfaring, der gør, at du opnår et godt resultat hver gang. Vi har blandt andet erfaring med prøve- og ventilationshuller på broanlæg.

Ring eller skriv til os i dag for mere information

​Skal du have hjælp til diamantboring til en god pris, er du kommet til rette sted. Vi klarer diamantboring og -skæring i alle tykkelser, og vores store erfaring er garantien for det gode resultat. 

Ønsker du at høre om vores konkurrencedygtige priser, eller vil du gerne have mere information om diamantboring, skal du være mere end velkommen til at tage 20 85 53 20 eller ved at skrive til os på e-mail info@rene-korsholm-nielsen.dk.​​

Kontakt os

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt