Vi kan lave din nye ridebane​

​Skal du have anlagt en ny ridebane? Hos Rene Korsholm Nielsen tilbyder vi at anlægge den for dig. Vi har stor erfaring med netop anlæg af ridebaner.

Vi har kunder i Næstved, Vordingborg, Lolland-Falster og faktisk på hele Sjælland. Skal vi hjælpe dig, må du endelig fortælle os om dine ønsker - så finder vi sammen en løsning og kommer i mål med dine drømme om en ny ridebane.

Vi tilbyder kompetent rådgivning

Skal der anlægges en ny ridebane, er det slet ikke lige meget, hvordan det gribes an. Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor tilbyder vi dig rådgivning fra start til slut i processen. Det gælder rådgivning inden for:

  • 20x40 baner
  • 20x60 baner
  • Ridebanebund
  • Ovalbaner inden for Islændersporten
  • Korrekt drænlag, bund og hegn om banen

Og meget mere. Sammen finder vi den bedste løsning til dig.

Hvad koster en ridebane?

Ønsker du en pris på din nye ridebane, skal vi kende omfanget af den. Der er nemlig stor forskel på, hvad den endelige pris bliver. 

Det afhænger alt sammen af materialevalg, kompleksitet og underlag. Uanset hvad kan du hos os altid vælge en løsning, der passer til dig.​ Din endelige pris afhænger meget af forskellige faktorer som eksempelvis størrelse, ridebanebund, opbygning, samt om der skal være mulighed for spring, om der skal være muslingeskaller eller sand - og afslutningsvis hvorvidt den skal være udendørs eller indendørs.

Lad os høre dine tanker, så finder vi sammen den bedste løsning.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med din nye ridebane? Eller sidder du med spørgsmål, du ønsker svar på? Uanset hvad sidder vi klar til at modtage din henvendelse.

Kontakt os på e-mail info@rene-korsholm-nielsen.dk eller tlf. 20 85 53 20 - så tager vi en uforpligtende snak om dine behov.

Bliver vi enige om et samarbejde, lægger vi en udførlig plan for processen.

Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dine ridebaneønsker.​

+ 20 års erfaring​

​Vi har mange års erfaring

​Medlem af garantiordning

​Vi er medlem af Dansk Byggeri

​VEluddannet stab

​Vi ansætter kun de bedste

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til os direkte her, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker, at modtage et tilbud. Udfyld venligst formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt