Tlf.: 20 85 53 20   |   E-mail: info@rene-korsholm-nielsen.dk

Søger du en ekspert i diamantboring i København?

Rene Korsholm Nielsen tilbyder diamantboring i København og området.

Hvis du står og mangler en ekspert til diamantboring i København, så tag fat i RENE KORSHOLM NIELSEN.

Vi har over 15 års erfaring med alle opgaver inden for diamantboring og -skæring. Ring og få et tilbud.

RENE KORSHOLM NIELSEN er et kvalitetsbevidst håndværkerfirma fra København, der har specialiseret sig i diamantboring og -skæring. Vi råder over det mest avancerede udstyr i branchen, og vi kan bore og skære i hårde materialer som f.eks. armeret beton, sten og mursten.


Vi plejer at sige, vi kan løse det umulige – og vi mener, hvad vi siger!

Ud over diamantboring tilbyder vi også en lang række andre ydelser inden for håndværkerfaget. Vi udfører gerne entreprenøropgaver eller murerarbejde, og vi er også autoriseret kloakmester. Kombinationen af specialviden og vores brede faglige kompetencer gør, at vi kan løse stort set alle opgaver for dig. Og det betyder også, at du kan spare en leverandør på dit byggeprojekt ved at lade os varetage flere områder af det.

Har du brug for diamantboring i København, så er det Rene Korsholm Nielsen, du skal have fat i.​

Over 15 års erfaring med diamantboring i København

​Kvalitet inden for diamantboring handler ikke blot om at have det rigtige udstyr. Håndværkernes viden og erfaring er mindst lige så vigtig.


Vores dedikerede medarbejdere er alle uddannede, har mange års erfaring og er oplært i god kundeservice. Vi lytter til dine behov og finder den løsning, der giver det absolut bedste resultat – vi synes nemlig, det er sjovest at arbejde for glade kunder.

Mangler du en specialist i diamantboring, som har fokus på kvalitet og service, så kontakt Rene Korsholm Nielsen på telefon 20 85 53 20 og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

​+20 års erfaring

Vi har mange års erfaring

​Medlem af garantiordning

Vi er medlem af Dansk Byggeri

​VEluddannet stab

Vi ansætter kun de bedste

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til os direkte her, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker, at modtage et tilbud. Udfyld venligst formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt